Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:52 tpen

A sport-táplálékkiegészítő piac átalakulása

A Datamonitor, amerikai piackutató cég szerint egy új csoport jelent meg a vevők oldalán a piacon, és szerintük átrendeződés várható, mivel igen dinamikusan növekszik táboruk, vásárlóerejük.

A fogyasztókat négy csoportba tehetjük: sportolók, testépítők, rekreációs felhasználók és "életmód felhasználók". Ez az utóbbi csoport lenne az új szerepló, életük nem kimondottan sportos, de vásárolnak kiegészítőket, többnyire hogy fenntartsák egészségüket, étkezésüket helyettesítsék, vagy frissítsenek italokkal.

A cég úgy véli, hogy a piacon megfognak jelenni a sokkal finomabb, egészségesebb termékek, hogy ennek az új csoportnak is kielégítsék igényeit.

Az Euromonitor szerint a globális sport táplálkozás forgalma 2009-ben 4,7 billió USD volt, Észak-Amerika 3,2 billió és Ny-Európa 713,6 milliárd USD. Globálisan 2% növekményt prognosztizálnak 2013-ig, Európában pedig 1,6%-ot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr412685191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása