Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:52 tpen

Fogyókúra, szálkásítás

Ez egy olyan téma, amiről csak hallomásból tudok, mivel tudatosan még sosem csináltam. De lássuk.
Igen kemény és fránya munka ez, a meló részéről fogok előbb beszélni. Alacsony pulzus zónában kell edzeni, legalábbis régen azt ajánlották, most már inkább azt mondják, h bele bele kell indulni, felhúzni a pulzust. Most persze kardi munkáról beszéltünk.
Táplálkozás ügyileg pedig arra kell figyelni, hogy minél kevesebb szénhidrátot vegyünk magunkhoz, fehérjedús ételeket fogyasszunk. A fehér kenyér pedig felejtős...

Lássunk egy étrendet:
*Reggeli: lehetőleg citrusféle, vitamin, télen +c-vitamin, tej, tejtermékek, fél liter folyadék
*10 órai: citrusféle, fél liter folyadék
*ebéd: fehér hús kevés rizzsel, de inkább csak párolt gyümölccsel, zöldségekkel, fél liter víz
*uzsonna: gyümölcs, fél liter víz
*vacsora: zöldség, húsfélék, fél liter víz
*edzés előtt: mazsola vagy aszalt gyümölcsök, magvak, fél liter víz
*edzés után: zab(+müzli), méz, aszalt gyüm. v agy mazsola , fél liter víz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr612685609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása