Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:41 tpen

Hogyan hízzunk? Csak vékonyaknak!

Egyre többen kérnek meg arra, hogy meséljek arról, miként lehetne kicsit magasabb zsírszázalékot elérni. Igen speciális téma ez, hiszen ezzel nagyon senki sem foglalkozik, a slágertéma mostanság a fogyókúra.
A szervezeted akkor fog zsírosodni, ha sok szénhidrátot eszel, mivel a test raktározni fogja az energiát, először feltölti a kimerült glikogén raktárakat, aztán ha oda több nem fér, akkor zsír formában folytatja a dolgot. Addig nem hízunk, amíg a felvett kalóriát elégetjük (elmozogjuk, elstresszeljük). Tehát stressz nuku, és többet kell enni főleg szénhidrátból mit eddig, kevesebbet ne mozogjunk, hiszen ez egy jó szokás. Érdemes olyan folyadékot inni ami tartalmaz ásványi anyagokat és szénhidrátot (nem cukrot). Ilyen izotóniások amik jók lehetnek: Vitargo.
A másik fontos pontja legyen a táplálkozásodnak a vacsora, neked nem kell 6 elé bezsúfolni a vacsorádat, hiszen nem egészségesen vékony, hanem egészségesen telt akarsz lenni! Úgyhogy azt ajánlom, egyél közvetlen lefekvés előtt szénhidrátot és lassan felszíígy az alvás közben magas inzulinszinted zsírtermelésbe fog átcsapni, és a gyomrod az éjszaka kitágul, így reggel ismét jóízűen tudsz enni. Ha esetleg az étvágyad még így sem jött meg, akkor érdemes egy B-komplex vitaminnal megspékelni a dolgot. Ez a vitamin biztosan étvágyat fog csinálni neked!
Pontosításért, személyre szabásért kérlek vedd fel a kapcsolatot velem, hiszen engem is érdekel a dolog!

tpen

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr592685548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása