Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:36 tpen

Capromorelin: a Pfizer gyógyszergyár új növekedési hormon boostere

A Pfizer mára már legendássá vált a szájon át szedhető gyógyszereiről, talán a leg hírsebb termék a Viagra. A gyógyszeripari cég új területen kezdett fejlesztésbe: egy növekedési hormon termelés elősegítő szert terveznek a piacra dobni az elkövetkezendő években.

A növekedési hormon magában vagy kombinálva népszerű doppingszer, hátránya, hogy könnyen kimutatható szintetikus mivolta miatt, ráadásul mára már kis is mutatható kifinomultabb eszközökkel.

Kísérletet végeztek 314 65 évesnél idősebb embernél és mellettük placebót kapott 81 másik.

Leghatékonyabbnak a 2x3mg/nap csoport bizonyult. hat hónap alatt 1,4kg tömeget szedtek fel, egy év mulva + 2,5kg.

A kutatók nem észleltek súlyos mellékhatásokat: éhség, nagyobb étvágy, zsírvesztés, tömegnövekedés.

Forrás: Exp Mol Med. 2010 Jul 31; 42(7): 524-32.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr312685018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása