Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:25 tpen

Tribulus - tesztoszteron fokozó

Szeretnék több konkrét termékre kitérni oldalamon. Az első a Tribulus lenne, mivel ez nagy favorit nálam. Tesztoszteron fokozáshoz, zsírégetéshez, tömegnöveléshez nagyon jó (persze csak 18 év feletti felnőtteknek ajánlom). Most itt konkrétan a ProNutrition Tribulusárol szeretnék beszélni. 60 szemes, 700mg-t tartalmaz adagja, szemrevaló kék áttetsző dobozba tették, belül van egy nagy adag vatta a doboz 1/3-ig alatta pedig nagy átlátszó kapszulák, bennük finom barna porral. Ha nagy hőnek tesszük ki akkor a por összeáll, ez rontja a felszívódását, de nem kuka! A cég napi 1-2 szemet ajánl, így elég egy hónapig. Nekem egy hétig tart kb, napi 6-8 szemet eszem meg belőle, mindig étkezésekhez, mert irritálja a gyomrot a por ilyen nagy mennyiségben.
Ilyen adagszámmal komoly eredményeket el lehet érni. Rólam mindig lepucol kb. 3 kg zsírt, mert több nincsen rajtam, és felrak kb. 5kg izmot.
A cucc igen jó ár érték arányú, tehát ebből a szemszögből is nagyon jó, mert havi szinten rá kell költenünk az nem több mint egy M-Stak az Aninmal vonalból.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr902684979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása