Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:22 tpen

A futás a szabadban egészségesebb, mint a futópadon

A futás a szabadban egészségesebb, mint a futópadon, jelentették ki a nagyra becsült angol kutatók. Általában az angolok minden olyan dologról csinálnak kutatást, ami senkit sem érdekel, de talán ezt ide be tudom nektek illeszteni kis színes hírként.
Az University of Essex kutatói az elmúlt 6 évben azon fáradoztak, hogy 1252 angol ember életét figyelték meg, azt nézték ki mennyit mozog, edz a környezetben, és mennyit a teremben. Arra a következtetésre kellett jutniuk, hogy már 5 perces mozgással felfrissíthetjük elménket a szabadban, és vagy nagyon gyenge vagy nagyon erős intenzitású edzéssel érdemes eltölteni az időt, mivel egy közepes intenzitású nem kapcsol ki annyira.
Azok az emberek akik így élték életüket, nyugodtabbak voltak, nagyobb volt az önbecsülésük, mentálisan frissebbek voltak.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr732685484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása