Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:29 tpen

A halolaj kapszulák megnövelik az IGF-1 szintet

A magas omega zsírsav bevitel nem csak egészséges, hanem megnöveli a teljesítményt. Egy állatkísérlet szerint még az IGF-1 szintet is megemeli. A Texas Tech Egyetemen a kutatók megpróbálták bebizonyítani az omega zsírsavak tényleges hormonális hatását.
Az omega zsírsavaknak bizonyított hatása, hogy segítenek a jobb testösszetétel eléréseb, a zsírégetésben és a zsír felhalmozódás megakadályozásában. Ezeket be is bizonyították állatkísérletekkel, és humán kísérletekkel.
A texasi egyetem viszont sikerül állatkísérletekkel az is bebizonyítani, hogy a nagy dózisú omega-3 megemeli az IGF-1 szintet is. Ez különösen sportolók számára lehet érdekes, teljesítményfokozás céljából.

Forrás:
Br J Nutr. 2006 Mar;95(3):462-8.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr242685509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása