Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:46 tpen

Mi történt Darth Vader-el? Avagy a sport sötét oldalán

Amikor olvasgattam egy cikket a doppingszerek mellékhatásiról, akkor világosodtam meg, Vader Nagyúr - mivel testépítő volt - valószínű a mellékhatások miatt hörög és néz úgy ki ahogy, viselkedik úgy, ahogy.
Amikor áttért a sötét oldalra, akkor ugye egy aranyos kisfiúból alakult át egy hatalmas "szörnyeteg ronccsá". A sötét oldal sokat tud, de megéri-e? Erre szerintem a híres sci-fi a Star Wars is megadja választ.
(Viccesnek érzem, hogy először beszélek a honlapomon a doppingról, és ennyire lazán megy, és ennyire komolytalanul.)

Íme az összefüggés:
"A szteroidok és hormonkészítmények ugyanis nem egy esetben vezethetnek daganatos megbetegedéshez, érszűkülethez, trombózishoz vagy szívinfarktushoz.

* A stimulánsok mellékhatásai: Alkalmazásuk csökkentheti az ítélőképességet (például az amphetamin és származékai), ami balesetveszélyes, sőt halált is okozhat.
* Narkotikumok mellékhatásai: Mellékhatásaik (például függőség) miatt kábítószernek minősülnek.
* Az anabolikus szerek mellékhatásai: Számtalan mellékhatásuk között említik a heresorvadást, csökkenő spermatermelést, rendszeres használatot követően pedig magas vérnyomás, máj- és vesedaganatok. Nők esetében elférfiasodás, a petefészek működésének megszűnése, menstruáció elmaradása, terméketlenség.
* A vizelethajtók mellékhatásai: Keringési, illetve hormonális megterhelést jelentenek a szervezet számára."

Darth Veder tulajdonságai:

*Csökkent ítélőképesség, hirtelen haragúság (stimulánsok, anabolikumok).
*Impotencia... te már láttad a fekete ruhás srácot nővel hemperegni? Amikor a jó oldalon volt akkor láthattad... (Anabolikumok).
*Hörgés (valami asztma cucctól lehet, vagy tüdőrák).
*Baromira megnőtt (növi?), nagyobb mint amikor jó volt.

Erre a témára valszeg még visszatérek komolyabban!

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr22685579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása