Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:33 tpen

CLA bízonyított és bizonyítatlan hatásai

A CLA felépítésébe semmiképp nem mennék bele, hiszen szerintem senkit nem érdekel, csak az eredmények. Igazán sokat eddig ezzel a formulával nem foglalkoztak a kutatók, de létezik sok állatkísérlet és kevés emberkísérlet.
3 hatást szoktak neki tulajdonítani:
*test összetétel átrendezés,
*zsírégetés,
*antioxidáns hatás.
El kell hogy mindenkit keserítsek, ezek közül egyiket sem tudtak meggyőzően igazolni az emberkísérletek.
A testösszetétel átrendezést maximum erősen túlsúlyos embereknél tudták igazolni, a zsírégető hatás szinte elenyésző. Antioxidáns hatása pedig nincsen, ezt kémiai kísérletekkel be is mutatták.
Viszont ami kicsit hasonló az antioxidánsok tevékenységéhez, az az, hogy a rák mindegyik szakaszában nagyszerűen használható, és a rákkeltő anyagokat a szervezetben semlegesíti.
Ezért ajánlom mindenkinek, aki dohányzik, iszik, szmogos területen él stb. Magam is szedem, mivel az edzései annyira hosszúak és megerőltetőek, hogy nem létezik az, hogy ne termelődjenek erősen toxikus anyagok a szervezetemben.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr542685521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása