Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:36 tpen

Meki: sajtburger

Ez maga a szánalom! És nem az a gond, hogy rossz, amit tartalmaz, hanem az, hogy nem mondja meg a cég mit tartalmaz a terméke, így nehéz dolga van az elemzőnek. Az elemező szerint (tehát szerintem :) ) jó az íze. Nem úgy néz ki, mint ahogy a képen mutatja. Kb. ennyi az össz, amit biszton állíthatok erről a gyors-szennyről. (ez a rovat nem azért van, hogy népszerűsítse a gyorséttermeket, mindenkit szidok.)

Összetevők: marhahúspogácsa, 1 szelet sajt, hagyma, uborkaszelet, ketchup, mustár hamburger zsemlében.

Szénhidrát: 44%, zsír: 38%, fehérje: 18%. A szénhidrát fehérje arány nagyjából rendben van, de azért a zsír elcsúszott kicsit felfele, azért, hogy jobb íze legyen. Amúgy ez a szendvics kb. 120g, nem árulják el ebből mennyi víz, de kb. 50% szokott lenni.

Tápérték (per 100g):
Energia(kcal):294 Fehérje(g):15,5
g):12,6 Szénhidrát(g):39,7

Az aminoprofil sincsen nyilvánosságra hozva.

Kalória táblázat:
Calorie Information
Amounts Per Selected Serving %DV
Calories 330 (1382 kJ) 17%
From Carbohydrate 144 (603 kJ)
From Fat 126 (528 kJ)

Szénhidrátból pedig (35g-ből) 7g cukor.
Vitaminokból és ásványi anyagokból szintén nem mondja meg mit tartalmaz.
45mg koleszterin van benne.

Források: mcdonalds.gportal.hu/ nutritiondata.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr72685529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása