Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.09.22. 18:12 tpen

Pár gondolat a doppinglistáról

Vannak olyan dolgok, ami mellett nem lehet leszegett fejjel elmenni, mi sportolók pedig gyakran így teszünk.

  • Az az oldal aki használ tiltott szereket, hajlamos megfeledkezni a mellékhatásokról, a jövőben problémákról. Nem tudjuk mára már minek is jött létre az a fránya tiltólista, hát nem azért mert kina iparát taccsara akarták vágni a jenkik, hanem azért, hogy megvédjék a buta polgáraikat, akik mindenféle előképzettség nélkül belevágtak valami cucc mély izomba való fecskendezésébe.
  • Van a másik oldal, aki nem használ. Ők ugyanannyira hibásak, tudják ki szed mit, de csak ennyit mondanak magukban: "Zsolti eldöntötte, tudja mivel jár..." stb. De Zsolti nem tudja...

Eddig én is a 2. oldal katonája voltam, mélyen hallgattam minden infóról, amit tudok, de eljött az idő, hogy kinyissam a számat. Belátok a táplálékkiegészítő ipar mély bugyraiba, de az lassan már unalmas. Most őszintén kit érdekel az, hogy a Scitec Dunakeszin gyártat, a Biotech USA egész amerikai sztorija kamu és még gyára sincs, a ProNutrition pedig Erdélyben Romániában csomagolja az árút. Baromira senkit, és nincs is jelentősége ezeknek. Az igazi ellenség a listába be van írva.

TILTÓLISTA 2011

- 2011. EVI TILTOLISTA NEMZETKOZI DOPPINGELLENES SZABALYZAT
- 2011. évi tiltólista, a legfontosabb módosítások összefoglalása

Angolul:
- WADA_Prohibited_List_2011_EN
- WADA_Explanatory_Notes_Prohibited_List_EN
- WADA_Monitoring_Program_2011_EN
- WADA_Summary_Modifications_2011_List_EN

 A jövőben sokkal több dopping cikk lesz, a hatóanyagokat be fogom mutatni, de nem a lerágott csontokat, hanem az újakat, amiket a Kínaiak még csak most pakolnak a konténerbe és adják fel az uszályra, hogy londonig megérkezzen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr13246557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása