Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:51 tpen

Fantom márkák, termékek; a táplálékkiegészítő cégek sötét oldala

Érdekes, szövevényes téma ez. Az ígazság az, ha megnézzük pár cég ajánlatát, akkor találhatunk ugyanolyan, vagy igen hasonló termékeket. Ezek főleg a tablettás kiegészítők. Már az elején tisztáznunk kell egy dolgot, ez nem licensz vásárlás, hanem valahogy az egyik dobozból átkerül a tabi a másik dobozba. Most ez legális vagy nem azt nem tudom, egy biztos, nem túl etikus.
Valószínűleg az a cég gyártja a tabit akinek először volt olyan összetételű terméke. De hallottam olyat is, hogy minden tabit kínában készítenek, és meg lehet venni zsákszám. Mitöbb, találtam már ilyen honlapot is a neten. Erre azért van szükség, mert nem olcsó a berendezés és az eljárás amivel egy korszerű tablettát lehet készíteni, így kisebb cégek rákényszerűlnek arra, hogy megvegyék a készterméket más cégtől.
Ezekből a termékekből mazsoláznék egy kicsit (hangsúlyozom, nem tiszta ki kiről másolt, sőt lehet csak pletyka az egész):
Universal Natural Sterol - Biotech USA Sterol Complex
ISS Super Vitamin Pak - Scitec Nutrition Multi X - Prolab Vitamin Pak
Vitalife Amino 4600 - Pro Nutrition Amino 3800
Vitalife Ultra Mega Pak - Pro Nutrition Dynamite Pak
Ez a lista a teljesség igénye nélkül készült, de ha akarod magad is találhatsz érdekességeket. Ha gondolod be is küldheted a hozzászólásoknál!

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr862685601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása