Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:23 tpen

+1 óra alvás mennyivel növeli meg a tesztoszteron szintet?

+1 óra alvás mennyivel növeli meg a tesztoszteron szintet? Jó kérdés, végre elvégezte egy szingapúri kutatócsoport a kutatást, így számszerűsíthetővé válik az, hogy mennyire értékes az alvás. A National University of Singapore 531 29 és 72 év közti férfit tanulmányozott ezen kutatás keretében.
Minél magasabb a vércukorszint, koleszterin-, triglicerid-és húgysavszint, annál alacsonyabb a tesztoszteron szintje, ezért a kutatók egészséges embereket vizsgáltak csak.
Röviden a kutatás eredménye ez lett, hogy a 8 óra alvás felett +1 óra 12-15% tesztoszteron-szint növekedést okoz.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr602685485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása