Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:33 tpen

Az edzéskedv

Sok problémát jelenthet, ha az embernek nincsen kedve edzeni. Ezt könnyen meg lehet oldani a táplálkozás segítségével. Mivel több energiát cukorból valószínűleg nem akarunk bevinni el lehet kezdeni a legális stimulánsok használatát. Az első ilyen a koffein, csak magába lehet venni a patikákban fillérekért, vagy még néhány cég kínálatában is megtalálhatod. Ez pár napig megoldja a problémát, a negatívum benne, hogy megszokja a szervezet a hatását, és a gyomor egy idő után rosszul reagál rá. Elvileg túl is lehet adagolni, az egy gramm. A hatása a sűrűbb szívverés, izzadás. Szívbetegeknek és keringési rendellenességgel élőknek a koffeintratalmú termékeket nem ajánlom. Amik már kicsit összetettebb dolgok, de még a koffeinre épülnek, egyes thermogenikus zsírégetők, komplex energiafokozók. Ezek rendszerint meg vannak tűzdelve taurinnal, tirozinnal, esetleg zöld teával és egyéb finomságokkal. Amik kicsit komolyabbak azok az ezeknél is összetettebb zsírégetők (Animal Cuts) és a nagyon komoly, már-már a dopping erősségét súroló nitrogén monoxid fokozók (NO). Talán a leghíresebb a BSN-NO-Xplode licensz). Viszont ezt a cuccot a ProNutrition kicsit tovább gondolta, és így született meg az Xplode. A kezdeti hányinger elmúlása után (15p) már olyan állapotba kerül a szervezet hogy csak na. :) Ezt a terméket nem szeretném jobban bontogatni, összetételét elemezni, mert ez egy külön fejezetet érdemel máskor. tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr62685010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása