Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 20:33 tpen

Valószínűleg az eNOXIDE nem működik

A reklám szerint az eNOXIDE tartalmazza az igazi nitrogén-monoxidot 2 - [nitrooxy] thyl 2-amino-3-methylbutanoate [2NMB], ez valószínűleg nem működik. A University of Memphis kutatói jutottak erre a következtetésre.

Az NO fokozók hivatása, hogy a szervezetben megemeljék a nitrogén-monoxid koncentrációt, így a sportolót hozzásegítsék egy olyan állapothoz, amiben az izmai jobban dolgoznak. Kitágítja  véredényeket, így több oxigén, tápanyag szállítódik az izomsejtekbe.

A klasszikus NO fokozók aminosavakat, enzimeket tartalmaznak, amiktől a nitrogén-monoxid szint megemelkedik a vérben. Ez a termék viszont 2NMB-t tartalmaz ami közvetlen donorja az NO-nak.  Így elméletileg ennek a szernek jól kéne muzsikálnia.

De nem így történtek a dolgok, műszeres méréssel könnyen rájöhetünk, hogy nem minden esetben működik, vagy ha működik, akkor nem különösebben jobb eredményt produkál, mint a placebo.

forrás: J Strength Cond Res. 2010 Oct;24(10):2587-92.

Személy szerint  ha NO fokozás akkor: Xplode vagy Superpump 250.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr302686029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása