Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:29 tpen

Az NO-Shotgun működik

Az NO-Shotgun komplex táplálékkiegészítő erősportolók számára, amelyet a VPX hozott létre. Ezen kiegészítő tartalmaz aminősavakat, ásványianyagokat, és kreatint. 1 kanál edzés elött, és a szervezet gyorsabban növekszik, mondja a tanulmány amit a Baylor Egyetemen készítettek és a Journal of the International Society of Sports Nutrition hozott nyilvánosságra.
Az NO-Shotgun 30 perccel edzés elött kell elfogyasztani, egy adag 27g port tartalmaz, amiben van BCAA, eszenciális aminósavak amik anti-katabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, inzulin utánzó vanádium, kreatin analógok, aminosvak, amik a nitrogén monoxid elődje, stimulánsok, mint pl. a koffein.
Az NO-Shotgun által létrehozott szabadgyökök különösen kedvező élettani hatásokkal bírnak. Segíti a sejtek magasabb szénhidrátfelvételét.
18 fővel végeztek kísérletet, ami 4 hétig tartott. Sikerült kideríteni, hogy a Myo-D, MRF-4 szinteket növeli a vérben kb. 300%-osra. A 4 hetes kúra után a testösszetétel változott: tömeg: 2,59%, szír: -1,21, szabad zsír: 4,75%, teljes víz: 3,36%, láb erősödése: 18,4%, felsőtest erősödése: 8,82%.

NO-Shotgun werkt, zegt studie (J Int Soc Sports Nutr. 2009 Aug 5;6:16.)

Alig várjuk, hogy mi is kipróbálhassuk itthon, addig is viva la Xplode!
tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr802685508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása