Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:36 tpen

Európai gazdasági körkép : Szlovénia

Szlovénia még kicsi, de növekszik az étrend-kiegészítők piacát nézve.

11M EUR a teljes forgalma ennek az országnak, 2008-2009-ben visszaesés volt tapasztalható a recesszió miatt.

Szlovéniában a legnépszerűbb termékek az ásványi anyagok, ez azért lehet mert a szlovénok már felismerték, hogy a természetből már nem lehet többet felvenni.

Míg a világ többi részén a funkcionális élelmiszerek (pl fehérjeturmixok, tömegnövelők) eladása növekedett, addig a konzervatívabb szlovénok inkább a természetes élelmiszerek felé fordultak.

Az érdeklődés igen erős a "haj, bőr, köröm" készítményekre, ezt a női lakosság generálja.

Öt vállalat a legnagyobb piaci résztvevő: Novartis, Krka dd Novo Mesto, Fidimed doo, Amway Corp és a Pharma Nord Aps.

forrás: http://www.nutraingredients.com/Consumer-Trends/Slovenian-supplements-ma...

tpen

Euromonitor International

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr452685021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása