Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:49 tpen

Készítsd el a saját müzlidet!

Tegnap egy 13 éves kajakos srác akart tőlem venni egy doboz akármit, mondtam neki, hogy az ő pénze is pénz, de nagyon fiatal, nem adhatok neki semmit. Akkor ajánlottam neki egy olyan edzés utáni kombinációt amire még az anyukája sem fog megharagudni.
Mondtam neki, hogy vetessen zabot, mivel a zab igen magas biológiai értékű, és van benne minden: fehérje, szénhidrát, ásványi anyagok stb., öntsön rá egy kb. 10g mézet, 10g mazsolát, és lehet rá tenni egyéb aszalt gyümölcsöket, magvakat, lekvárt stb. Ezt az öltözőben felönti kis vízzel, és edzés után mehet a profi táplálkozás.
Én most kezdem ugyanezt, csak nem teszek bele mézet. Reggelire hasonlót eszek, csak whey-el öntöm fel, edzés után meg egy 2 deci GFX-el.
A reggeli adagot akár nyomhatják azok is, akik fogyizni akarnak.
A piaci ára egy ilyennek, ami előre el van készítve 350-450 Ft jó esetben, lássuk a mienk mennyibe kerül:
*whey: 257Ft
*zab: kb. 20Ft
*méz: kb. 12Ft
*egyéb: max 50Ft
Ez összesen: 339 Ft, és ebben így sokkal több minden van mint egy normális tasakos müzliben. Ha nem hiszed hasonlítsad össze: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6494

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr412685591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása