Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:27 tpen

Gaspari Nutrition Halodrol és Novedex megszüntetése

A Gaspari Nutrition megdöbbentette azzal a bejelentésével a nagyközönséget, hogy megszünteti a 2 legnépszerűbb termékét Halodrol (Liquigels és MT), valamint Novedex XT. A Halodrol volt vitathatatlanul a cég fő terméke, többször megújult, átalakult, és a mai napig az egyik leghatásosabb tesztoszteronfokozó formula volt.
2009 december 27-én közzétette az FDA az újonnan betiltott táplálék-kiegészítők listáját, amin mind a 2 termék szerepel.

A Gaspari hivatalos álláspontjában közli, hogy a termékeik minden állami szabályt betartanak. Mi több a vitatott 2 terméken a még attól több figyelmeztetés is látható, pl. okozhat a drogteszten pozitív eredményt.A termékek nem tartalmaz illegális összetevőket, csak egészséges, biztonságos alapanyagokat.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr472685498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása