Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:49 tpen

Hogyis kell legyűrni a betegséget?

Az orvosok adnak egy faszakis antibiotikumot, és kiírnak a suliból 1 hétre. A dokik munkájának maximum 2. fele értékelhető számomra...
Próbálom megközelíteni a népi és természetgyógyászat szemszögéből a dolgokat, leírni azt, mit csinálok én ha épp betegnek érzem magamat. Most különösen is aktuális a téma, mivel hétvégén épp beteg voltam.
Amikor észrevesszük, hogy a családban vagy a közvetlen közelünkben valaki legyengül, köhög, tüsszög, sápadt, kényszeresen nyúljunk a C-vitaminunk után! Ilyenkor napi 10g C-vitamint is megeszek, ami baromira nem jó a vesének, de talán kilök a gödörből, amibe belecsúszni készülünk.
A következő stádium, amikor magunkon tapasztaljuk a tüneteket. Az első tünet rendszerint fáradtság, ilyenkor ásót-lapátot eldobok (emiatt gyengének is szoktak nevezni), és alszok, amíg jólesik. Ha kicsit be akarok durvítani, (és gyomorbántalmam van) iszok egy deci házit, (ha csak valami émelygés-fejfájás akkor egy 2-3 gerezd) fokhagyma minimális kenyérrel és vízzel.
Az utóbbi után olyan érzésem szokott lenni, mintha, kiégne a belem, mintha hánynom és fosnom kéne egyszerre, szóval szörnyű, de a cél érdekében ki kell bírni!
Ezzel a rendszerrel a bakteriális betegségek ellen tudunk jól védekezni, nekem bevált!

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr782685587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása