Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:42 tpen

Mi történt Contadorral?

Contador megbukott doppinggal, a szervezetében a clenbuterol bomlástermékeit találták meg, ezt a szert megtaláljuk a bodybuilderek étrendjében is, egy anabolikus "mellékhatásokkal" bíró hörgőtágítóról van szó. Ezt a szert amúgy még a Touron le vett mintájában találták a napokban. A mennyiség pedig 50 pikogramm volt, ami azért rendkívüli, mert a WADA megad egy határértéket, amit a laboroknak ki kell tudni mutatniuk, ez az érték pedig ennek a 40-ed része (a magyar médiába ez 400-ad ként jött le, szerintem az újságírók hagyják a matekot).
Amivel Contador védekezik az, az, hogy kínaio import marhahúst evett, ott ugyanis a marhákat hízlalhatják ilyen szerekkel. Ezt szerintem ti is érzitek, szánalmas kifogás... Közben azzal támadják Contadort, hogy a szervezetébe, egy az alapozószenzonban levett, és most visszakapott vérből került be az anyag, bár a biciklis tartja magát, és ragaszkodik az ételszennyezéses verzióhoz.
Amit én feltételezek, Contador orvosai el*aszták, elszámolták magukat, e mellett a doppingvizsgálati módszerek javultak, az újságírók szánalmasak.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr412685044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása