Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:35 tpen

Most a Gigantot választottam /tömegnövelő/

Az alapozásom elejének a végén vagyok, most már igazán el kezdhettem edzeni. A konditermi edzés mellett nyomom a kemény kardiókat, ha lehet ezeket kardiónak nevezni. Futok sprinteket, 12-18km-eket hegyen, úszok 2-4km-eket stb. Minden napra tartogat az Öreg valami vicces meglepetést.
A Gigant pro mass 3kg terméket vettem le a polcról most. 100g-s adagokat nyomok, napi 2x edzés után, vízbe keverem el. Tápanyagtartalom 100g-re kivetítve:

Energiatartalom: 390,43kCal / 1632KJ
Fehérjetartalom: 36,48g
Szénhidrát: 52,24g
Zsír: 3,95g
Cukor: 24,98g
Amino BCAA: 500mg
Kreatin: 500mg
Taurin: 400mg
L-Glutamin: 500mg

A fehérjetartalom 100%-a tejsavó, ami erősen fokozza a regenerációt. A szénhidrát pedig maltó és dextróz kb. 50-50%-ban. AZ aminókból elég keveset tartalmaz, de mindegy, a 10000Ft alatti ár szerintem mindenkit kárpótol aki egy fa**a edzés utáni löttyöt akar inni. Persze én ennyivel sosem értem be, teszek ebbe is zabot, így MRP-sítem.
Ez a cucc így ellát annyi tápanyaggal, hogy elérjek edzés után hazáig, ahol ismét be tudok kajálni, valami nem folyékonyat.
Ez a tápkieg nekem kitart egy fél hónapig, de szerintem aki csak napi egyeket edz, annak elég több mint egy hónapig.

Az állaga pornak nagyon finom, instantizált. Hamar feloldódik vízben, pár rázás után már kész is. Az íze nem rossz, bár zab nélkül biztosan jobb lenne (ezt ugye csak én teszem bele). Nem telít el annyira mint egy GFX, de megteszi. A bélrendszerben gyorsan felszívódik, 30 perc után már újra tudtam enni utána.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr492685528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása