Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:20 tpen

Tömegnövelés dopping nélkül

Szánalmasnak érzem, hogy ezt a címet kellett adnom ennek a leckének, de rá kellett döbbennem, hogy a dopping mellett nem lehet csak úgy elmenni. Lássuk mire vállalkozunk, ha tömeget szeretnék növelni, úgy hogy tiszták maradunk, mégis felvesszük a versenyt azokkal, akik cuccolnak! Nehéz, és lehetetlen, erre ez a válaszom. De próbáljunk meg hasonlót elérni. Saját recept alapján fogunk dolgozni: Reggeli: gyümölcs + Whey + vitamin Tízórai: valami szénhidrátdús. Ebéd: meleg (tészta, rizs fehér hússal). Edzés előtt: nitrogén oxid fokozó: Xplode. Edzés után: tömegnövelő vagy MRP Vacsora: meleg (tészta, rizs fehér hússal). Lefekvés előtt: tojás vagy milk and egg típusú fehérje, növekedési hormon fokozóval. Mindehez a napi mulatsághoz "elnassolok" egy doboz tribulust hetente. A napi adagot szétbontom, minden étkezésemhez eszek egyet-kettőt. Ez kicsit nagyon túladagolás, de bírom. Ebben az étrendben volt sok szénhidrát, növekedési hormon fokozó, tesztoszteron fokozó, minden mi kell a szervezetnek. Persze a hatásfokon még tudunk javítani, ha teszünk bele amino kiegészítéseket is. De a legfontosabb dolog ez egészben, hogy eleget aludjunk, hiszen akkor nő az izom. tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr572684968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása