Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:39 tpen

2 hét géndopping kúra eladó

2 hetes géndopping kúra eladó, ha nincsen megelégedve teljesítményévével: erejével, állóképességével, akkor várjuk intézetünkben! Még soha, senkin nem végeztünk ilyen beavatkozást - de minden bizonnyal mellékhatás mentes - így Te lehetsz az első. Át tudjuk állítani a hormon szinteket, így a hormontöbbletedet a belsőelválasztású mirigyeid fogják termelni, így a lebukás esélye egyenlő a nullával. Az ár pedig csak pár millió, de attól függ mi kell!

Hallhatta ezt egy német tévéműsor vezető Kínában egy orvos szájából, amikor az Olimpia előtt amerikai úszóedzőnek adta ki magát. És ez frankón megtörtént, leadta az egyik német televízió társaság.

"A géndopping egyik módja, hogy egy mesterséges vírus segítségével erőt vagy állóképességet fejlesztő géneket juttatnak az izomsejtekbe. Sweeney csoportja például most azon dolgozik, hogy egy speciális hormon segítségével (insulin-like growth factor-1, IGF-1) olyan egereket „állítsanak elő", melyeknek az izomzata nem sorvad olyan mértékben az öregedés során, ahogy az normálisan várható lenne. A kezelt fiatal egerek normális társaikhoz képest 15-20 százalékkal erősebbek. „Ez lehet az, amiről minden lusta ember álmodik." - mondja Sweeney.

Egy másik lehetőség, hogy magukat az emberi izmokat vagy izomsejteket alakítják át úgy, hogy azok „kémiai üzemként" maguk kezdik előállítani a teljesítménynövelő anyagokat saját maguk számára. Már folynak olyan állatkísérletek, ahol a Repoxygen - egy szintetikus vírus - segítségével EPO-t juttatnak az izomsejtekbe, ami arra sarkallja az állat szervezetét, hogy további EPO-t termeljen. Az EPO megnövekedett szintje pedig fokozza a szervezetben a vörösvértest termelését. Bonyolult doppingtesztekkel ma már kimutatható, ha egy sportoló szervezetében a szervezet által termelt EPO helyett laboratóriumban készült EPO dolgozik. Ha azonban a kutatók eljutnak majd oda, hogy a sportoló génállományának megváltoztatásával a szervezete saját EPO termelését tudják megnövelni, az így keletkező extra adag EPO-t semmilyen teszt nem tudja majd kimutatni."

Az idézet a www.edzesonline.hu-ról volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr302685542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása