Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:45 tpen

Bousquet doppingolt

Két hónapos eltiltást kapott az augusztusi budapesti úszó Európa-bajnokságon két számban is aranyérmes francia Frédérick Bousquet, miután szervezetében a serkentők közé tartozó heptaminolra bukkantak.

A L’Équipe sportnapilap szerdai értesülése szerint a 29 éves olimpiai ezüstérmes versenyző még az Eb előtt, egy június 13-i vizsgálaton adott pozitív mintát, ám az eredményt csak most hozták nyilvánosságra. Az eltiltás szeptember 20-tól él.

"Nincs mentő körülmény, rászolgáltam a büntetésre, ennyi" – fogalmazott a korábbi világcsúcstartó, akinek elmondása szerint egy kereskedelmi forgalomban kapható kenőccsel került a szervezetébe a tiltott anyag.

Bousquet 50 m gyorson és a 4x100-as vegyes váltó tagjaként lett a Margitszigeten kontinenselső, 50 m pillangón másodikként zárt, míg a 2008-as pekingi olimpián a 4x100-as gyorsváltóval lett ezüstérmes.

Forrás: www.nso.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr362685060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása