Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:46 tpen

Gain Fast egykor és ma!

Így szól a legenda: "Egyszer réges-régen valahol Európa szívében, amikor még a táplálékkiegészítés még gyermekcipőben járt, akkor még csak az Universal volt ismeretes.
Az Universal egyik legprofibb tömegnövelője a Gain Fast volt (persze e mellett rengeteg mást is hoztak be: fehérjék, vitaminok stb). Ekkor még én nem sportoltam, nem is tudtam hogy esznek ilyen "szarokat" a sportolók, de ők tudták mik ezek, és mik vannak benne. Egyvalamivel viszont nem számoltak ők sem, a cuccot a gyárban megtuningolták illegális anabolikával. Persze a doboz hátulján nem volt feltüntetve a trükk, hiszen akkor nem lehetett volna forgalmazni. A Gaint Fast így lett hirtelen a világ legnépszerűbb tömegnövelője, és az Universal a legnagyobb gyártója.
Sokan akadtak fenn a WADA hálóján pozitív pisijükkel, lassan kiderült hogy töke van a menyasszonynak! Hogy megbírságolták őket vagy sem, azt nem tudom. Hogy igaz-e ez a pletyi, nem tudom.
De egy biztos, ma már nincsen benne a cucc, mi több: a termék be van vizsgálva és a WADA ajánlja. E mellett azért nem ajánlanám az Universal cuccokat olyanoknak akiknek van dopping vizsgálat, mivel náluk gyakran megesik, hogy legyártanak valamit, aztán a termék egyik összetevője a tiltólistára kerül. De legalább ez megmutatja hogy ők az egyik leginnovatívabb gyártó a világpiacon, és egy lépéssel a dopping-ellenőrök előtt járnak.
Ezzel a cikkel nem akarom én senkinek a bizniszét rontani, vagy befeketíteni egy gyártót, csupán leírtam a pletykát... lehet nem is igaz...
Ha szerinted nem igaz, akkor reagálj, vagy ha átélted akkor is szólhatsz!

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr162685575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása