Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:15 tpen

Hogyan kezdjük??? Vásárlólista 1.

Hogyan kezdjünk rendesen étkezni ha sportolunk??? Alaphelyzetben ugye az európai ember napi 3x eszik és persze a kis nasik amiket nem hoz nyilvánosságra. A magyar embernek mellé még van egy olyan specialitása is, hogy mindenhez kenyeret eszik, még a dinnyéhez is. De miért? "Mert mindenhez kenyeret kell enni?" Hangzik az egyhangú válasz minden anyuka szájából.... A helyzetet súlyosbítja, hogy ez fehér kenyér.
Bajom a kenyérrel az, hogy savasít, kerülöm amikor csak tudom: ha tömeget növelek, ha zsírt égetek, mindig. Volt életemben olyan 5 hét amikor csak hétvégente ettem 1-2 szelettel, csak az íze kedvéért. Hogy mivel kell helyettesíteni, arról majd később írok.
A napi 3 étkezéssel is gondom van, kevés a zsírégetéshez is. Mivel ez annyira lelassítja az anyagcserét, hogy a szervezetnek esélye sincsen átalakulni. Napi 5-6 étkezést szoktam ajánlani, és szoktam én magam is alkalmazni. Ebben nekem benne vannak az edzés utáni turmixok és tápkiegek.
Tehát hogyan is kéne kezdeni? Ragadj lapot és tollat, írj vásárlólistát! Legyen rajta gyümölcs, müzli, tejtermékek (a sajtot szeretem, de nem a legjobb, a legjobbak: a kefirek, natur joghurtok (kiemelném a magyar termékeket pl.: a Drávatej termékeit mert ezek a legjobbak)), rizs, rozskenyér, vagy valami magos kenyér, valami olyan felvágottat ami hasonlít a húshoz, fehér húsok. Kérlek Titeket, vásároljatok tudatosan, vegyetek mindig minőségi, magyar termékeket, ha lehet.
Ezeket majd jobban áttárgyaljuk a következőkben, kinek mi a célja.  
Remélem ezzel a kis szösszenettel is sikerült valamennyire rendet raknom a világnak abban a szegmensében ami legközelebb áll a szívemhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr832684947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása