Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:46 tpen

Mitől döglik a gazella?

Ez a talaj igen ingoványos, sőőt ez a terület számomra maga az ingovány! Lehet csak egy legenda, nem tudom kitől hallottam, ki mondta, hol olvastam stb.
Tehát, a gazella annyira ki tudja magát hajtani, hogy beledöglik. Amikor menekül a ragadozó elöl, megesik hogy elfárad összeesik, és beáll a szívhalál. Ez azért lehet, mert neki az agya nem korlátozza le a teljesítményt, hiszen minek, ha lassú, vagy elfárad(na) akkor úgyis megeszik, így meg van esélye egy kis túlhajtással túlélnie. De azért mulatságos a kompozíció, nagy futás közben mielőtt elkapná vagy összerogyik és megdöglik... :) Valószínű a gepárd utána magában dünnyög, hogy már megint...
Ezt az állapotot mi is könnyen elérhetjük egy kis speed-el vagy efedrinnel. Persze nem ajánlom senkinek, hiszen ezek a stimulánsok drognak számítanak.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr202685576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása