Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 17:36 tpen

Virsli (tartalmazza a legtöbb hot-dog)

"- Nekem viszont, anya, ma jobban esne egy kis sertéshúsban és vízben elkevert húspép, bőrke, karragén, polifoszfát, szójafehérje, nátrium-laktát, étkezési keményítő, pirofoszfát, antioxidáns és Na-nitrit.
- Akkor te a ... műbeles virslijét kapod fiam. Hozzá természetesen tartrazinnal, kinlinnel, amaranttal, indigókarminnal színezett természetes aromával, nátrium-benzoáttal, sóval, mustármaggal, cukorral és ecettel dúsított vizet.
- Magától értetődik, ... mustár nélkül a virsli mit sem ér, anyukám."

ahogyerzed.hu

"A vizsgálatok szerint az olcsóbb hústermékekben, felvágottakban, virslikben szinte kivétel nélkül volt génmódosított szójaszármazék, szójamentesek csak a jobb minőségű, drágább húsok voltak."

"Nagyon gyakran használt adalékanyag (különösen a párizsi, virsli, krinolin esetén) a dikálcium-foszfát (E343), amely a termék vízmegkötő képességét hivatott növelni."

Tudatosvasarlo.hu

"Mátyás roppanós virsli
Összetevők: marhahús (32%), sertéshús (26%), sertés szalonna, víz, sertés bőrkepép, burgonyakeményítő, konyhasó, emulgeálószer (E450), ízfokozó (E621), antioxidánsok (E301, E330), aromák, füstaroma, fűszerek, fűszerkivonatok, savanyúságot szabályozó anyag (E262), tartósítószer (E250).
Kóstolás után: homogén szerkezet, a héjába kicsit nehezen hatol be a villa, de jó ízű.

Pick Békebeli roppanósvirsli-különlegesség
Összetevők: sertéshús (37%), víz, marhahús (31%), sertésszalonna, konyhasó, fűszerek, emulgeálószer (E450), aromák, füstaroma, fűszerkivonatok, savanyúságot szabályozó anyag (E262), tartósítószer (E250).
Kóstolás után: homogén szerkezet, ropogós héj, enyhe mustáros íz, ízletes.

Délhús roppanós virsli
Összetevők: sertéshús, víz, marhahús, sertésszalonna, sertésbőrkepép, burgonyakeményítő, konyhasó, stabilizátor (E450), ízfokozó (E621), antioxidánsok (E301, E330), aromák, fűszerek, fűszerkivonatok, savanyúságot szabályozó anyag (E262), tartósítószer (E250).
Kóstolás után: homogén szerkezet, kicsit borsos és édeskés mellékíz.

Zimbo bécsi virsli
Összetevők: sertéshús (84%), ivóvíz, konyhasó, fűszernövény (szójatartalommal), fűszerek, dextróz, stabilizátor (E331, E450), antioxidáns: E300, tartósítószer: E250, természetes bél, füst.
Kóstolás után: homogén szerkezet, kissé csípősen borsos, a héja roppanós.

Sága Füstli pulykavirsli
Összetevők: pulykahús (63%), gyártási szalonna, ivóvíz, kollagén{ivóvíz, kollagénrost, savanyúságot szabályozó anyagok (ecetsav, tejsav), emulgeálószerek (cellulóz, lecitin)}, étkezési só, szójafehérje-izolátum, emulgeálószerek (di-, trifoszfátok), fűszerek, fűszerkivonatok, savanyúságot szabályozó anyag (glükono-deltalakton), szőlőcukor, antioxidánsok (natrium-D-eritroaszkorbát, citromsav), ízfokozó (nátrium-glutamát), aroma, füstkondenzátum, tartósítószer (nátrium-nitrit). Tartalmaz: szóját, mustárt.
Kóstolás után: egyértelműen a leggyengébb versenyző. Homogén szerkezet, rettenetesen műízű, kicsit kesernyés utóízzel."

noilapozo.hu

Természetesen az utcai árus nem ezeket a jobb minőségű dolgokat használja, hanem azt amit meg sem ennél soha! Szerény megállapításom az volt, hogy nem eszek baromfi virslit, ez a cikk csak megerősített ebben a hitemben!

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr222685530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása