Bemutatkozó

A taplalkozastanacsadas.hu volt az én előző "munkahelyem", de elérkezett váltás ideje, mivel kis pénzből nem lehet megváltani a világot, főleg nem lehet szervert és domaint fizetni. Az előző oldalam márkafüggetlenül elemezte a táplálékkiegészítők piacát, a benne lévő lehetőségeket, segítséget nyújtott a sportolóknak a megfelelő termékek, ételek, életvitel kiválasztásában. Ez itt sem lesz másképp. Sportoló jelenem és múltam miatt foglalkoztat a téma, utána járok mindennek, hiszen a profivá válás útján ez elkerülhetetlen dolog, ezért azt ajánlom Nektek, sportolóknak, váljatok velem profivá!

Sport és tudomány

Linkblog

2011.02.23. 16:36 tpen

Xplode barack teszt

A ProNutrition felajánlotta nekem ezt a termékét tesztelésre, megjegyzem: nem jó érzéssel vettem kezembe a dobozt, mivel a barack megjelenésével szűnik meg a guarana. A guarana a kedvenc ízem volt.
A dobozon a Peach felírat lekaparása után találkozhatunk a régi guaranás felirattal, de ha ezen a kis szépséghibán túl tettük magunkat, akkor megvizsgálhatjuk a terméket belülről is. Vízbe szórva narancssárga lötyit kapunk, kicsit világosabb, mint a narancsos, de hiszen ez barackos, még jó hogy világosabb! A szaga? A szaga baromijó, már majdnem elfelejtettem, hogy milyen íze lesz (mint minden xplodenak), volt a szaglászás közben olyan, amikor már el tudtam hitetni magammal, hogy ez más lesz, mint a többi. Tényleg gratulálok, a szaga nem mindennapi, ügyesednek azok az élelmiszermérnökök.
Az íze a szokásos, a mellékíze barack. Kicsit olyan mintha a felhígított baracklébe citromot tennénk. A hetása? Az pedig mindenért kárpótol, ha eddig valamiben csalódást okozott volna.

tpen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faster.blog.hu/api/trackback/id/tr922685020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása